4.5
4,5/5

Private lease

Wil je graag rijden zonder zorgen en iedere maand weten waar je financieel aan toe bent? Dan is private lease mogelijk wat voor jou. De specialisten van AutoExcellent Autobedrijf Mos bespreken graag je wensen en adviseren welke leaseauto het beste bij jouw past.

Compleet ontzorgd

AutoExcellent Autobedrijf Mos ontzorgd jouw graag op het gebied van mobiliteit. Naast private lease kan je altijd bij ons terecht met jouw leaseauto voor onderhoud en/of reparatie. De monteurs worden continu bijgeschoold op het gebied van de allerlaatste technische ontwikkelingen. Daarnaast is de werkplaats voorzien van erkende apparatuur voor bijvoorbeeld diagnose en airco. Voor jou betekent dat een optimale service.

Onze haal- en brengservice
AutoExcellent Autobedrijf Mos biedt je graag de mogelijkheid om je auto op te halen en daarna weer op locatie af te leveren. Het is ook mogelijk dat je je auto zelf brengt, wij zorgen dan voor het vervoer naar de gewenste locatie in de regio. Wil je gebruik maken van de haal- en brengservice? Neem contact met ons op om een afspraak te maken en te vragen naar de mogelijkheden.

Vervangend vervoer
Heb je vervangend vervoer nodig omdat je auto bij ons in het autobedrijf staat? Vraag AutoExcellent Autobedrijf Mos naar de mogelijkheden.

Pechhulpservice in Europa
Je kan als onze leaseklant gebruik maken van onze AutoExcellent MobiliteitsGarantie. Via deze pechhulpservice ben je in 44 landen in Europa, 24 uur per dag en 7 dagen per week verzekerd van hulp bij pech met je auto. Wil je meer weten? Vraag ons naar de voorwaarden.

Is private lease wat voor jou?

Maak een afspraak

Maak een afspraak