4.5
4,5/5

APK

De APK (Algemene Periodieke Keuring) is een wettelijk verplichte keuring voor de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu. AutoExcellent Autobedrijf Mos voert graag een APK voor je uit via onze eigen APK-keurmeesters. Om het je verder zo makkelijk mogelijk te maken, kun je indien gewenst gebruik maken van vervangend vervoer of haal- en brengservice.

Tijd voor de APK?

Alle controlepunten worden ingevoerd bij de RDW, waaruit het keuringsrapport ontstaat. Hier kun je ook zelf je gegevens opzoeken, vul jouw kenteken hier in.

Wij zijn een door de RDW erkende keuringsinstantie. Verloopt de APK van jouw auto binnenkort? Plan een afspraak bij AutoExcellent Autobedrijf Mos en ga weer zorgeloos op weg.

Wat kost een keuring?

Doorgaans heef

Hoewel een standaardprijs voor een APK ideaal zou zijn, variëren de kosten in de praktijk. Bij AutoExcellent Autobedrijf Mos voeren we soms een losse keuring uit, maar vaak combineren we de APK met een reguliere onderhoudsbeurt. Dit is niet alleen kostenefficiënt, maar bespaart je ook tijd. Door onderhoud en APK tegelijk te plannen, profiteer je van een lagere totaalprijs en het gemak van slechts één garagebezoek.

Plan de APK

en ga weer veilig op weg

Maak een afspraak