Image

Over ons

Autobedrijf Mos is universeel autobedrijf, aangesloten bij BOVAG en de AutoExcellent garageformule. Dit betekent dat wij niet merk gebonden zijn. Sterker nog: we zijn er voor iedereen en we maken geen enkel onderscheid tussen welk merk of type dan ook. Wij zijn een laagdrempelig bedrijf, met ons team proberen we met iedereen een persoonlijke band te onderhouden. We kennen onze klanten en zij kennen ons. Dat geeft een goed gevoel en is de basis van ons autobedrijf. Voor ons is elke werkdag weer een uitdaging om het nog beter te doen.

Historie

Autobedrijf Mos is een echt familiebedrijf dat al sinds 1958 is gevestigd op de huidige locatie aan de Dijkhuizen in Ruinerwold. Sinds 1999 zijn Frank Wijers en Maja Wijers-Mos de eigenaren van het bedrijf. Zij hebben het bedrijf overgenomen van oprichter en vader van Maja, Jan Mos. In de loop der jaren heeft Autobedrijf Mos diverse dealerschappen onder haar hoede gehad, te weten Glass, Gogomobiel, Peugeot en Mazda en in 2005 is de overstap gemaakt naar het universele, onafhankelijke autobedrijf. Sinds 2018 voert het bedrijf de AutoExcellent garageformule. De formule waarborgt een optimale dienstverlening richting automobilisten door het bieden van een eenduidig service- en kwaliteitsniveau. Service, kwaliteit en prijs zijn immers de belangrijkste pijlers voor een hoge klanttevredenheid. Autoexcellent aangesloten autobedrijven dienen daarom aan strenge eisen te voldoen en continu te werken aan technologie en innovatieve oplossingen.

BOVAG 

Wij zijn ook erkend BOVAG-bedrijf. Hierdoor bent u verzekerd van uitstekende service. Wij zorgen dat u zorgeloos de weg op kunt. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. Wij moeten aan strenge eisen voldoen om lid te zijn. Door regelmatige controles wordt erop toegezien dat wij hieraan blijven voldoen.

Over ons