Image

Werkplaats

U wilt in uw auto natuurlijk altijd veilig rond kunnen rijden. Periodiek onderhoud aan de auto is dan geen overbodige luxe. Bij Autobedrijf Mos hebben we een rijk uitgeruste werkplaats waar wij uw auto graag en op een professionele manieren kunnen onderhouden. Met behulp van moderne apparatuur en deskundige reparateurs en medewerkers zijn wij dag in dag uit voor onze klanten bezig. We volgen cursussen en blijven altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen binnen de autobranche.

Uiteenlopende services

U kunt bij ons terecht terecht voor diverse onderhoudsservices. U bent dus verzekerd van het juiste onderhoud dat helemaal bij u en uw voertuig past. We doen altijd onze uiterste best om uw auto weer heel snel in topconditie te krijgen. Schakel ons daarom in voor een APK, een wissel van de banden of de bijvulling van uw auto’s airco. We helpen iedereen, welk merk uw auto of ander voertuig (zoals een bedrijfswagen of camper) ook heeft.

Transparant en eerlijk

Zien we in de loop van het onderhoud dat uw auto een reparatie nodig heeft? Dan overleggen we eerst met u alvorens die wordt uitgevoerd. Wij hebben zaken als transparantie, betrouwbaarheid en eerlijkheid bij Autobedrijf Mos hoog in het vaandel staan. We laten het u dus direct weten als we tijdens de keuring of controle van uw voertuig defecten opsporen.

Vervangend vervoer en haal- en brengservice

Brengt u uw auto naar ons toe omdat hij onderhoud nodig heeft? En betreft het een reparatie waar u niet op kunt (of wilt) wachten? Dan heeft u bij Autobedrijf Mos de mogelijkheid om te kiezen voor vervangend vervoer. Wij stellen dan een leenauto of leenfiets beschikbaar, zodat u ook mobiel blijft na het inleveren van uw auto.

Daarnaast heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van onze haal- en brengservice.

Ook uw auto toevertrouwen aan de professionele medewerkers van Autobedrijf Mos? Neem dan contact op met ons en maak een afspraak in onze werkplaats. 

Werkplaats