Onze acties

Mail naar info@autobedrijf-mos.nl of bel met 0522-481544 omtrent de nieuwste acties op het gebied van banden, apk of onderhoud!


U krijgt de service die u van ons gewend...

U krijgt de service die u van ons gewend bent, juist nu

Beste klanten,

De komende weken gaan wij, i.v.m. het Coronavirus, anders met elkaar en met uw auto om. Ons autobedrijf is open, dus u bent welkom uw auto te brengen voor onderhoud, reparatie, APK en bandenwissel. U krijgt van ons de service die u van ons gewend bent. Daarbij houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM.

Wij vragen u om uw sleutels op de balie te leggen als u uw auto komt brengen. Daarnaast hanteren wij zoveel mogelijk een afstand van 1,5 meter. Voor en na het uitvoeren van de werkzaamheden aan uw auto reinigen wij de delen die u ook aanraakt. Denk daarbij aan het stuur, het schakelsysteem, hendels, enz. Wij verzoeken u af te rekenen met uw pinpas. Als u alleen over contant geld beschikt, vragen u dit uit te wisselen zonder handcontact.

Heeft u een afspraak én verkoudheidsverschijnselen, kunt of wilt u uw woning niet verlaten? Neem dan contact met ons op. Dan kunt u gebruik maken van onze GRATIS haal en breng service

Hartelijk dank voor uw begrip en graag tot ziens in ons autobedrijf!


00-00-0000